torsdag 11. mars 2010

80 talls inspirasjon. Designer og reproduksjon


Niolette BrunklausNicolette Brunklaus fastholder at det bare er eksepsjonell design som kan fortelle hele historien. Hun arbeider viscerally, manipulere tekstur, farge og form, og lager brikker som inspirerer personlige minner som får meldinger resonates universelt, og bringer sin egen individualitet til forbrukerne personlige miljø hvor det kan ta sin egen historie.


Brunklaus er mer enn en historieforteller. Hennes produkter har blitt internasjonalt anerkjent for sin unike synspunkt, og designeren selv har blitt et ikon.


Brunklaus hevder en livsviktig behov for høy kvalitet, unike produkter og avviser ensartethet. Hennes mål er å lage spesielle gjenstander som forbedrer det omkringliggende rommet av eieren. Hun er konsekvent i å avvise eksisterende trender, og isteden leder hun nye former .


Fra begynnelsen har Brunklaus Amsterdam vekket ny retning innenfor design. Mest gjenkjennelige er hennes trykt design. For eksempel Ja / Nei putevar (1998), trenden innstillingen Chandelier (1998), den trykte knappet overflaten dyne sett (1995), "Blond" gardiner (2002), Shady Tree (2002) og Delight (2003 ).


Nicolette har viet sitt liv til å skape enestående produkter. Hennes seige/hardnakkede individualitet er aldri tapt på kunder som setter pris på hennes design som fortellende perler på en skjult historie.

Som hun hevder seg:'..... det vil alltid være de som ønsker å uttrykke sin individualitet og søk etter inimitable, unike produkter ... '

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Decoupage

Decoupage
Biter av appelsinjuice kartong som først er skilt lag for lag fra kartongen, slik at ett tynt lag ytterst er igjen. bitene klippes til og , her settes sammen slik at det blir ett helt nytt bilde.